Bakı,
Azərbaycan
18.04.25
-
18.05.25
İş haqqında məlumat
- Mətbəx avadanlığının istifadə üçün hazırlanması;
- Menyuda sadalanan maddələr üçün tərkib hissələrinin toplanması və hazırlanması;
- Bəsit yemək komponentlərinin hazırlanması;
- Qidanın xidmət üçün hazırlanması;
- Qidanın hissələrə ayrılması və boşqablara qoyulması;
- Malların yoxlanılmasına və qəbul edilməsinə kömək etmək;
- Malların anbarda saxlanılması;
- Anbar sahələrinin istismar edilməsi;
- Avadanlığın təmizlənməsi və anbarda saxlanılması;
- Mətbəx gigiyenasının qorunub saxlanılması;
- Mətbəx və avadanlığın təmizlənməsi;
- Şəxsi gigiyenanın yüksək səviyyədə qorunub saxlanılması.
- Ünvan: Heydər Əliyev Beynəlxalq Aeroportu;
- İş qrafiki: 3 növbəli;
- Əmək haqqı: Müsahibə əsasında;
- Nahar və nəqliyyat şirkət tərəfindən təmin edilir;
- AR ƏM-nə müvafiq sənədləşmə.
Tələblər
Nəyi bilməlidir:
- Qida Təhlükəsizlik Qaydalarını;
- Ərzaqların və hazırlanmış məhsulların saxlama müddətlərini və şərtlərini.
Nəyi bacarmalıdır:
- Çeviklik;
- Davranış və ünsiyyət;
- Təhliletmə;
- Fiziki dözüm.
Xüsusi tələblər:
- Uyğun sahə üzrə peşə təhsili;
- Yaş həddi: 25-40 yaş.
Gözlənilən davranışlar:
- Gigiyenik qaydalara əməl etmək;
- Nizam-intizamlı;
- Nəticəyönümlü;
- Komandada işləmə bacarığı.