Hacıqabul,
Azərbaycan
23.05.2025 15:18
-
23.06.2025 12:00
İş haqqında məlumat
- Gündəlik menyuya əsasən nahar yeməklərinin hazırlanması;
- Məhsulların düzgün saxlanması və vaxtında istifadə olunmasına nəzarət;
- Qida təhlükəsizliyi və gigiyena qaydalarına ciddi şəkildə riayət etmək;
- Mətbəx avadanlıqlarının istifadəsinə və təmizliyinə nəzarət;
- Yeməkxana əməkdaşları ilə koordinasiyalı işləmək və verilən tapşırıqları vaxtında icra etmək;
- Sifariş olunan ərzaqların keyfiyyətinin yoxlanılması və hesabat verilməsi;
- Tullantıların minimuma endirilməsi və təmiz iş mühitinin qorunması;
- 6 günlük iş rejimi ( 1 gün istirahət );
- Nahar şirkət tərəfindən təmin edilir;
- Servis mövcüddur ( Hacıqabul,Şirvan və Sabirabad rayonlarından servis xidmətimiz fəaliyyət göstərir ).
Tələblər
- Orta və ya xüsusi aşpazlıq təhsili (sertifikat üstünlükdür);
- Aşpaz kimi minimum 2 il iş təcrübəsi (kollektiv üçün yemək hazırlanması sahəsində);
- Hacıqabul, Şirvan və Sabirabad ray. olan namizədlərə üstünlük veriləcəkdir;
- Gigiyena və sanitariya normalarını bilmək və tətbiq etmək bacarığı;
- Səliqəli, məsuliyyətli və təmizkar olmaq;
- Komandada işləmək bacarığı;
- Fiziki dayanıqlılıq və vaxtında işə davamiyyət.