Bakı,
Azərbaycan
14.04.25
-
14.05.25
İş haqqında məlumat
- Restoran və banket xidmətlərinin idarə edilməsi;
- Menyu hazırlanması və yemək-içki keyfiyyətinin nəzarətdə saxlanılması;
- Komandanın idarə edilməsi və motivasiya edilməsi;
- Xidmət keyfiyyətinin artırılması və müştəri məmnuniyyətinin təmin edilməsi;
- Satışların artırılması üçün strategiyaların hazırlanması;
- İş qrafikinin planlaşdırılması və nəzarət.
Tələblər
- Restoran və F&B meneceri kimi minimum 4 il iş təcrübəsi;
- ️Banket xidməti və menyu hazırlanması üzrə biliklər;
- ️Yemək və içkilər haqqında geniş məlumat;
- ️Rus və İngilis dillərini bilməli (Azərbaycan dili əsasdır);
- ️Komanda ilə effektiv işləmə və idarəetmə bacarığı;
- Aktiv, təşəbbüskar və yeniliklərə açıq şəxsiyyət;
- Dəyişkən iş qrafikinə uyğun işləyə bilmək (08:00 - 17:00 və ya 14:00 - 23:00);
- Yaş həddi: 45 yaşa qədər;
- ️Cinsi: Bəy namizədlərə üstünlük verilir.