Bakı,
Azərbaycan
22.04.25
-
22.05.25
İş haqqında məlumat
- Mətbəxin duzgun idarə olunmasını təşkil etmək və nəzarət etmək;
- Müştəriyə təqdim ediləcək yemək və qida məhsullarına nəzarət etmək, dadına baxmaq və son rəy bildirmək;
- Kadrların idarə edilməsi: vəzifələrin secilməsi, yerləşdirilməsi, paylanması, keyfiyyətə nəzarət və iş surəti, təcrubə, təlim, qiymətləndirmə; işə getmənin planlaşdırılması; tibbi müayinədən vaxtında keçməsinə, digər qayda və qaydalara əməl olunmasına nəzarət;
- Reseptlərə, xammalın qoyulması texnologiyasına, yarımfabrikatlar və hazır məhsulların istehsalına, onların keyfiyyətinə nəzarət;
- Xammal, yarımfabrikatlar, qablaşdırma və koməkci materialların alınması və qəbulu;
- Xammalın keyfiyyətini, istehlak nisbətlərini təhlil və nəzarət etmək; xammal qalıqlarına, tullantıların faizinə, silinmə normalarına əməl olunmasına nəzarət;
- Qidanın saxlama qaydalarına riayət etmək; istifadə müddəti qaydalarına əməl edilməsi;
- İstehsal avadanlıqlarının və inventarların istismarı qaydalarına əməl olunmasını təmin etmək və izləmək;
- Mal və material ehtiyatlarının təşkili və inventar aparılması, nəticələr barədə hesabat verilməsi;
- Novbənin qəbulu və təhvil verilməsi, təmizlik və yuyulma, istifadə olunmuş avadanlıqların dezinfeksiya edilməsi, iş yerlərinin, cihazların, inventarların təmizlənməsi işlərinin təşkili və nəzarət;
- İstehsal nəticələrinin təhlili, inkişafı və istehsal gostəricilərinin yaxşılaşdırılması ucun təkliflər vermək;
- Menyu tərtib edilməsi;
- Mətbəxin duzgun idarə olunmasını təşkil etmək və nəzarət etmək;
- Növbəli iş saatı;
- Nahar və nəqliyyat ilə təmin olunacaq;
- Həftədə 1 dəfə istirahət veriləcək;
- Signora Cucina-italyan restoranı;
- Bilgəh, Anburan Mall.
Tələblər
- Azərbaycan və rus dili bilikləri (ingilis dili arzuolunadır);
- Menyu tərtib edilməsi;
- Ceşidli reseptlər haqqinda yüksək səviyyədə bilik;
- İtalyan mətbəxi uzrə şef aşpaz.