OVEN

Texnoloq

Ə/h razılaşma ilə
1686
Tam iş günü
Bakı, Azərbaycan
09.04.25 - 09.05.25

İş haqqında məlumat

  • Yeni dizayn və məhsul proseslərinin bütün mərhələlərinin idarə edilməsi;
  • Bazara uyğun yeni növ məhsulların – yeni dad, reseptlərin araşdırılması və hazırlanması;
  • Bazar araşdırması və trend analizinin aparılması;
  • Kalkulyasiya və reseptura hesablamalarının aparılması;
  • Keyfiyyət standartları, siyasəti və prosedurlarının yaradılması və saxlanması;
  • Məhsulun sertifikatlaşdırılması və standartlaşdırılması proseslərinin təşkili və nəzarətin edilməsi;
  • Sənaye standartlarına, qanunvericiliyə uyğunluğun təmin edilməsi;
  • Rəqabət üstünlüyünü qorumaq üçün ən yaxşı təcrübələrin və innovativ yanaşmaların tətbiq edilməsi;
  • İstehsal olunan məhsulun xərclərinin yaxşılaşdırılması və ya həyat dövrünün uzadılması üçün tədbirlər görmək;
  • İş yeri: Balaxanı Sənaye Kompleksi (OVEN FOOD BAKERY MMC);
  • İş qrafiki: Həftənin 6 günü (bazar istirahət);
  • İs saatı: 08:30-16:30.

Tələblər

  • Ali təhsil (Qıda mühəndisi məzunu olmaq)
  • Qıda sahəsində işləmiş TEXNOLOQ ən az 2 il iş təcrübəsi;
  • Kollektiv ilə rahat işləmək bacarığı;
  • HACCP, İSO2200, BRC qıda təhlükəsizliyi ilə bağlı sistemlərindən anlayış;
  • İSO 9001-2015 (keyfiyyətin idarəetmə sistemi) standartına uyğun istehsal prosesinə nəzarət;
  • Nəzarət etdiyi sahələr üzrə risk analizinin aparılması;
  • Nəzarət etdiyi sahə üzrə baş verən uyğunsuzluqlar barədə düzəldici və önləyici tədbirlərin alınması;
  • Ofis proqramlarında (word, excel və s.) sərbəst işləmək.