Fairmont Baku

Aşpaz (Sous Chef)

Fairmont Baku
Ə/h razılaşma ilə
1762
Tam iş günü
Bakı, Azərbaycan
29.10.2025 05:19 - 29.11.2025 12:00

İş haqqında məlumat

  • Tabe olduğu departamentin gəlirini artırmaq və qarşıya qoyulan büdcə gözləntilərindən daha artığını əldə etmək üçün departamentin gündəlik funksiyalarına nəzarət etmək:
  • Möhtəşəm mətbəx yeməkləri təqdim etmələri üçün kulinariya komandasını seçmək, təlimləndirmək, inkişaf etdirmək və istiqamətləndirmək;
  • İsrafçılığın qarşısını almaq məqsədilə sifarişlərə, istehsalata, porsiyaların bölgüsünə dəqiq nəzarət etmək:
  • Təşkilatçılıq, təlim, istiqmətləndirmə və nəzarət tətbiq etməklə, bölmənin məhsuldar iş nümayiş etdirməsinə dəstək olmaq
  • Dəqiq reseptlər və porsiya bölgüsününü yaratmaq, həyata keçirmək və yoxlamaq:
  • Restoranlar üçün menyular yaratmaq və birbaşa rəhbərə təsdiq üçün təqdim etmək;
  • Ərzaqların hazırlanmasında saxlanılmasında ən yüksək tələblərə cavab verilməsini, keyfiyyəti təmin etmək:
  • Şöbə üçün müvafiq ərzaq və avadanlıqları sifariş etmək;
  • İsrafçılığı minimuma endirmək və büdcələnmiş qida qiymətləri hədəflərində nəticəni əldə etmək üçün yüksək nəzarət həyata keçirtmək:
  • Şöbənin işinin mükəmməlləşdirilməsi üçün daima təkliflər etmək:
  • Ləvazimatlardan səmərəli şəkildə istifadəsinə riayət etmək;
  • Vaxtı düzgün idarə etmək və verilən tapşırıqları vaxtında tamamlamaq.

Maraqlanan namizədlər cv-lərini Müraciət Et düyməsində göstərilən elektron poçt ünvanına göndərə bilərlər.

Tələblər

  • Peşəkar mətbəxdə təcrübə
  • Son dərəcə məsuliyyətli olmaq.
  • Kollektiv daxili münasibətlərdə sakit və təmkinli qalmaq şərtilə dəyişən mühit çərçivəsində çoxsaylı tapşırıqları icra edə bilmək qabiliyyətinə malik olmaq
  • HACCP (Təhlükələrin Analizi və Kritik Nəzarət Nöqtələri) standartları və qaydalarına riayət etmək 


Oxşar vakansiyalar