Vision Academy

Aşpaz üzrə Təqaüdlü və Ödənişsiz Təlim Təcrübə Proqramı

Vision Academy
200 ₼
421
Tam iş günü
Bakı, Azərbaycan
23.06.2025 00:00 - 23.07.2025 00:00

İş haqqında məlumat

  • Peşəyə giriş və mətbəx etikası;
  • İş mühitində gigiyena və təhlükəsizlik qaydaları;
  • Mətbəx avadanlıqları və onların istifadəsi;
  • Ərzaqların düzgün saxlanılması və istifadəyə hazırlanması;
  • Milli və beynəlxalq mətbəxlər üzrə əsas yemək növləri;
  • Qızartma, buğlama, sobada bişirmə, qaynatma və digər üsullar;
  • Səhər yeməkləri, salatlar, isti yeməklər, qəlyanaltılar və desertlər;
  • Mətbəx içi əmək bölgüsü və səmərəli işin təşkili.Milli və beynəlxalq mətbəxlər üzrə əsas yemək növləri;
  • Qızartma, buğlama, sobada bişirmə, qaynatma və digər üsullar;
  • Səhər yeməkləri, salatlar, isti yeməklər, qəlyanaltılar və desertlər;
  • Mətbəx içi əmək bölgüsü və səmərəli işin təşkili.Təlim təcrübə proqramı tam ödənişsizdir;
  • Təlim təcrübə proqramı müddətində tələbələrə aylıq 200 AZN məbləğində təqaüd veriləcək;
  • Təlim təcrübə proqramı 3 ay davam edəcək;
  • Təlim təcrübə proqramı  hər gün 4 saat və  həftədə  5 dəfə olmaqla, ümumilikdə  264 saat  olacaq;
  • 3 aylıq təlim təcrübə proqramını müvəffəqiyyətlə bitirən məzunlar sertifikat və iş ilə təmin olunacaq;
  • Real Təcrübə – Peşəkar aşpazların rəhbərliyi altında mətbəxdə praktika;
  • Yaradıcılıq İmkanı – Fərqli reseptlərin sınaqdan keçirilməsi və yeni yeməklərin hazırlanması;
  • Mentor Dəstəyi – Təcrübəli aşpazlar tərəfindən təlim və yönləndirmə;
  • Rəsmi Sertifikat – Proqramı uğurla tamamlayanlara təqdim olunur;
  • Karyera Dəstəyi – Təlimi uğurla başa vurmuş məzunlara işə qəbul üçün karyera mərkəzimiz tərəfindən peşəkar dəstək;
  • Coffee break – Enerji toplamaq və sosial əlaqələri gücləndirmək üçün qısa, dəyərli zaman.

Tələblər

  • Hal-hazırda tələbə olmayan və rəsmi işləməyən şəxslər;
  • Yaş həddi: 18 - 40;
  • Sahibkarlıq fəaliyyəti ilə məşğul olmayan namizədlər;
  • Orta və ya ali təhsilli şəxslər;
  • Öyrənməyə həvəsli,verilən tapşırıqları məsuliyyətlə yerinə yetirən şəxslər.;
  • Aşpazlıq sahəsinə marağı olanlar, yeni başlayanlar;
  • Kulinariya bacarıqlarını inkişaf etdirmək istəyənlər;
  • Karyerasını bu sahədə qurmaq istəyən məsuliyyətli və yaradıcı şəxslər.