Bakı,
Azərbaycan
23.06.2025 00:00
-
23.07.2025 00:00
İş haqqında məlumat
- Peşəyə giriş və mətbəx etikası;
- İş mühitində gigiyena və təhlükəsizlik qaydaları;
- Mətbəx avadanlıqları və onların istifadəsi;
- Ərzaqların düzgün saxlanılması və istifadəyə hazırlanması;
- Milli və beynəlxalq mətbəxlər üzrə əsas yemək növləri;
- Qızartma, buğlama, sobada bişirmə, qaynatma və digər üsullar;
- Səhər yeməkləri, salatlar, isti yeməklər, qəlyanaltılar və desertlər;
- Mətbəx içi əmək bölgüsü və səmərəli işin təşkili.Milli və beynəlxalq mətbəxlər üzrə əsas yemək növləri;
- Qızartma, buğlama, sobada bişirmə, qaynatma və digər üsullar;
- Səhər yeməkləri, salatlar, isti yeməklər, qəlyanaltılar və desertlər;
- Mətbəx içi əmək bölgüsü və səmərəli işin təşkili.Təlim təcrübə proqramı tam ödənişsizdir;
- Təlim təcrübə proqramı müddətində tələbələrə aylıq 200 AZN məbləğində təqaüd veriləcək;
- Təlim təcrübə proqramı 3 ay davam edəcək;
- Təlim təcrübə proqramı hər gün 4 saat və həftədə 5 dəfə olmaqla, ümumilikdə 264 saat olacaq;
- 3 aylıq təlim təcrübə proqramını müvəffəqiyyətlə bitirən məzunlar sertifikat və iş ilə təmin olunacaq;
- Real Təcrübə – Peşəkar aşpazların rəhbərliyi altında mətbəxdə praktika;
- Yaradıcılıq İmkanı – Fərqli reseptlərin sınaqdan keçirilməsi və yeni yeməklərin hazırlanması;
- Mentor Dəstəyi – Təcrübəli aşpazlar tərəfindən təlim və yönləndirmə;
- Rəsmi Sertifikat – Proqramı uğurla tamamlayanlara təqdim olunur;
- Karyera Dəstəyi – Təlimi uğurla başa vurmuş məzunlara işə qəbul üçün karyera mərkəzimiz tərəfindən peşəkar dəstək;
- Coffee break – Enerji toplamaq və sosial əlaqələri gücləndirmək üçün qısa, dəyərli zaman.
Tələblər
- Hal-hazırda tələbə olmayan və rəsmi işləməyən şəxslər;
- Yaş həddi: 18 - 40;
- Sahibkarlıq fəaliyyəti ilə məşğul olmayan namizədlər;
- Orta və ya ali təhsilli şəxslər;
- Öyrənməyə həvəsli,verilən tapşırıqları məsuliyyətlə yerinə yetirən şəxslər.;
- Aşpazlıq sahəsinə marağı olanlar, yeni başlayanlar;
- Kulinariya bacarıqlarını inkişaf etdirmək istəyənlər;
- Karyerasını bu sahədə qurmaq istəyən məsuliyyətli və yaradıcı şəxslər.