Bakı,
Azərbaycan
03.11.2025 04:41
-
03.12.2025 12:00
İş haqqında məlumat
- Mətbəxin ümumi fəaliyyətinə rəhbərlik etmək və işin təşkilini təmin etmək;
- Günlük menyunun planlaşdırılması və yeməklərin keyfiyyətinə nəzarət;
- Məhsul və ərzaq ehtiyaclarının müəyyənləşdirilməsi, sifarişlərin verilməsi;
- Mətbəx komandasının işinin koordinasiyası və təlimi;
- Qida təhlükəsizliyi və sanitariya normalarına riayət olunmasını təmin etmək;
- Xərclərə nəzarət və israfçılığın qarşısının alınması.
Maraqlanan namizədlər öz CV-lərini Müraciət et düyməsində qeyd olunan elektron poçt ünvanına göndərə bilərlər.
Tələblər
- Aşpazlıq sahəsində ən azı 5 il iş təcrübəsi, o cümlədən rəhbər vəzifədə minimum 2 il;
- Menyu planlaşdırılması və məhsul optimallaşdırılması sahəsində təcrübə;
- Qida təhlükəsizliyi sertifikatına malik olanlar.
- Müxtəlif milli və beynəlxalq mətbəx növləri üzrə bilik;
- Mətbəx avadanlıqları və ərzaq məhsulları ilə işləmək bacarığı;
- Komanda idarəetmə və təşkilatçılıq qabiliyyəti;
- Təmizlik, nizam-intizam və məsuliyyətə ciddi yanaşma.