Bakı,
Azərbaycan
17/11/2025
-
17/12/2025
İş haqqında məlumat
- Gündəlik olaraq müxtəlif növ çörək və un məmulatlarının hazırlanması;
- Soba və digər avadanlıqlardan düzgün istifadə;
- Gigiyena qaydalarına ciddi riayət Çovdar, Baget, baton, burger, sandviç çörəkləri, Çiabatta, Ənənəvi və müasir xəmir məmulatları və şirniyyatlar haqqında anlayışın olması (bulka, piroq, südlü və mayalı xəmir məhsulları);
- İş rejimi: 6/1 /10-12 saat;
- Əmək haqqı: Təcrübə və iş saatına əsasən razılaşma;
- Ünvan: Şıxov;
- AR konstitusiyası əsasında rəsmiləşmə;
- Nahar, servis, forma şirkət tərəfindən qarşılanır.
Tələblər
- Peşəkar sahədə minimum 3-5 il rəsmi iş təcrübəsi;
- Təhsil, diplom və ya sertifikat, Peşə məktəbi və ya kulinariya üzrə kursları bitirmiş olması üstünlükdür;
- Komanda ilə işləmə bacarığı və məsuliyyətli yanaşma;
- Cins: Qadın/Kişi;
- Yaş: 23-48.