Bakı,
Azərbaycan
15.05.25
-
15.06.25
İş haqqında məlumat
- Pasiyentlərin qidalanma ehtiyaclarını və sağlamlıq vəziyyətlərini nəzərə alaraq fərdi və qrup halında, sağlam və balanslı menyuların hazırlanmasına nəzarət etmək;
- Hazırlanan yeməklərin qida dəyərlərinin uyğunluğunu yoxlamaq və rasionların düzgün bölüşdürülməsini təmin etmək;
- Gigiyena və sanitariya standartlarına uyğunluğun təmin olunmasına nəzarət etmək
- Mətbəx personalı ilə sıx əməkdaşlıq edərək qida təhlükəsizliyi və keyfiyyətinə nəzarət etmək;
- Lazım gəldikdə xüsusi qidalanma ehtiyacı olan şəxslər üçün fərdi pəhriz planlarının hazırlanması;
- Aylıq və ya həftəlik menyuların hazırlanması və rəhbərliyə hesabatların təqdim olunması.
Tələblər
- Ali təhsil: Qidalanma və Pəhriz (Diyetologiya), Qida Mühəndisliyi və ya əlaqəli ixtisaslar üzrə ali təhsil;
- Müvafiq sahədə minimum 2 il iş təcrübəsi (tercihen catering, kütləvi yemək və ya xəstəxana yeməyi layihələrində);
- Yaxşı ünsiyyət və insanlarla işləmə bacarığına sahib olmaq;
- İnsan anatomiyası, fiziologiyası və qidalanma sahəsində güclü biliklərə malik olmaq;
- Analitik və yenilikçi düşünmə qabiliyyətinə malik olmaq;
- Komanda ilə işləməyə uyğun və əməkdaşlığa açıq olmaq;
- Peşə etikası və iş intizamına riayət etmək;
- Hijyen (gigiyena) şəhadətnaməsinə malik olmaq;
- Məsuliyyətli, təşəbbüskar və nəticə yönümlü işləmə bacarığı;
- Kompüter biliklərinə və ofis proqramlarında işləmə bacarığı.