Liv Bona Dea Hospital
Ə/h razılaşma ilə
1780
Tam iş günü
Bakı, Azərbaycan
15.05.25 - 15.06.25

İş haqqında məlumat

  • Pasiyentlərin qidalanma ehtiyaclarını və sağlamlıq vəziyyətlərini nəzərə alaraq fərdi və qrup halında, sağlam və balanslı menyuların hazırlanmasına nəzarət etmək;
  • Hazırlanan yeməklərin qida dəyərlərinin uyğunluğunu yoxlamaq və rasionların düzgün bölüşdürülməsini təmin etmək;
  • Gigiyena və sanitariya standartlarına uyğunluğun təmin olunmasına nəzarət etmək
  • Mətbəx personalı ilə sıx əməkdaşlıq edərək qida təhlükəsizliyi və keyfiyyətinə nəzarət etmək;
  • Lazım gəldikdə xüsusi qidalanma ehtiyacı olan şəxslər üçün fərdi pəhriz planlarının hazırlanması;
  • Aylıq və ya həftəlik menyuların hazırlanması və rəhbərliyə hesabatların təqdim olunması.

Tələblər

  • Ali təhsil: Qidalanma və Pəhriz (Diyetologiya), Qida Mühəndisliyi və ya əlaqəli ixtisaslar üzrə ali təhsil;
  • Müvafiq sahədə minimum 2 il iş təcrübəsi (tercihen catering, kütləvi yemək və ya xəstəxana yeməyi layihələrində);
  • Yaxşı ünsiyyət və insanlarla işləmə bacarığına sahib olmaq;
  • İnsan anatomiyası, fiziologiyası və qidalanma sahəsində güclü biliklərə malik olmaq;
  • Analitik və yenilikçi düşünmə qabiliyyətinə malik olmaq;
  • Komanda ilə işləməyə uyğun və əməkdaşlığa açıq olmaq;
  • Peşə etikası və iş intizamına riayət etmək;
  • Hijyen (gigiyena) şəhadətnaməsinə malik olmaq;
  • Məsuliyyətli, təşəbbüskar və nəticə yönümlü işləmə bacarığı;
  • Kompüter biliklərinə və ofis proqramlarında işləmə bacarığı.