Bakı,
Azərbaycan
09/12/2025
-
16/12/2025
İş haqqında məlumat
- Sifariş detallarını müəyyənləşdirmək üçün tədarük saxlamaq.
- Ətin keyfiyyətini təmin etmək üçün qəbul edilən məsullari yoxlamaq.
- Alınan və aşpazlara verilən ət miqdarını qeyd etmək və ya ət satışının qeydlərini aparmaq.
- Ətin soyudulması və yumuşatmasıni təmin etmək
- Əti bişirməyə hazırlamaq üçün mal əti, quş əti və balıq kimi ətləri sümüklü və sümüksüz istifadə edilməsini təmin etmək
- Doğranılmış ət məsullarıni qablaşdırmaq və istehsal üçün hazır vəziyyətə gətirmək
- Ət kəsmə cihazlarının təmizliyi və işlək halında olmasına nəzarət etmək
- Mətbəxdən alinan sifarişləri menyuda olan yeməklərə lazım olan məsulları vaxtında çatdırmaq
- Menyuya əsasən yeməklərin hazırlanmasında köməklik etmək və nəzarət etmək
- Soyuducalara gündəlik nəzarət etmək
- Bütün yerlərdə avadanlığı təmiz saxlamaq və ona qulluq etmək
- Komanda ilə birlikdə verilən bütün tapşırıqlarda fəal iştirak etmək
- HACCP standartlarına riayət etmək
İşçinin təminatları:
- Qidalanma (işçi yeməkxanasında);
- TABİA Group – un tabeliyində olan çoxsaylı hotellərdə və SPA mərkəzlərində endirim imkanı;
- Təlim və inkişaf proqramlarında iştirak imkanları;
Tələblər
- Tam orta təhsil
- İş təcrübəsi 1-3 il (restoran sahəsində təcrübə üstünlükdür);
- Azərbaycan dili (yazılı və şifahi) mükəmməl səviyyədə olmalıdır;.
- Əmək funksiyasını düzgün şəkildə yerinə yetirmək.
- Komandada işləmək bacarığı.
- Ət növlərini və kəsim üsullarını bilmək.
Uyğun namizədlərdən CV-lərini mövzu yerinə “Qəssab” yazmaqla"CV göndər📤" düyməsindən istifadə edərək göndərə bilər.
Yalnız vakansiya tələblərinə cavab verən seçilmiş namizədlərlə əlaqə saxlanılacaq