Hilton Garden Inn Baku
Ə/h razılaşma ilə
1174
Tam iş günü
Bakı, Azərbaycan
09/12/2025 - 16/12/2025

İş haqqında məlumat

  • Sifariş detallarını müəyyənləşdirmək üçün tədarük saxlamaq.
  • Ətin keyfiyyətini təmin etmək üçün qəbul edilən məsullari yoxlamaq.
  • Alınan və aşpazlara verilən ət miqdarını qeyd etmək və ya ət satışının qeydlərini aparmaq.
  • Ətin soyudulması və yumuşatmasıni təmin etmək 
  • Əti bişirməyə hazırlamaq üçün mal əti, quş əti və balıq kimi ətləri sümüklü və sümüksüz istifadə edilməsini təmin etmək  
  • Doğranılmış ət məsullarıni qablaşdırmaq və istehsal üçün hazır vəziyyətə gətirmək  
  • Ət kəsmə cihazlarının təmizliyi və işlək halında olmasına nəzarət etmək 
  • Mətbəxdən alinan sifarişləri menyuda olan yeməklərə lazım olan məsulları vaxtında çatdırmaq 
  • Menyuya əsasən yeməklərin hazırlanmasında köməklik etmək və nəzarət etmək
  • Soyuducalara gündəlik nəzarət etmək 
  • Bütün yerlərdə avadanlığı təmiz saxlamaq və ona qulluq etmək 
  • Komanda ilə birlikdə verilən bütün tapşırıqlarda fəal iştirak etmək
  • HACCP standartlarına riayət etmək

İşçinin təminatları:

  • Qidalanma (işçi yeməkxanasında);
  • TABİA Group – un tabeliyində olan çoxsaylı hotellərdə və SPA mərkəzlərində endirim imkanı;
  • Təlim və inkişaf proqramlarında iştirak imkanları;

Tələblər

  • Tam orta təhsil 
  • İş təcrübəsi 1-3 il (restoran sahəsində təcrübə üstünlükdür);
  • Azərbaycan dili (yazılı və şifahi) mükəmməl səviyyədə olmalıdır;.
  • Əmək funksiyasını düzgün şəkildə yerinə yetirmək.
  • Komandada işləmək bacarığı.
  • Ət növlərini və kəsim üsullarını bilmək.

Uyğun namizədlərdən CV-lərini mövzu yerinə “Qəssab” yazmaqla"CV göndər📤" düyməsindən istifadə edərək göndərə bilər.

Yalnız vakansiya tələblərinə cavab verən seçilmiş namizədlərlə əlaqə saxlanılacaq