Bakı,
Azərbaycan
21/11/2025
-
21/12/2025
İş haqqında məlumat
- Restoranın fasiləsiz fəaliyyətinin təşkili;
- Standartların tələblərinə riayət edilməsinə nəzarət;
- Müştərilərlə danışıqların aparılması;
- Məhsulların keyfiyyətinə, saxlanma şəraitinə və müddətinə nəzarət;
- Restorandakı bütün mətbəx avadanlıqlarının təmizlik və gigiyena standartlarına uyğun olmasının təmin edilməsi;
- Sifarişlərin qaydalara əsasən qəbulunu tənzimləmək və nəzarət etmək;
- Müştəri məmnuniyyətinin təmin olunması üçün tədbirlər görmək, daima yeniliklər edərək rəhbərliyə təkliflər vermək;
- İşçi heyəti arasında daxili-nizam intizam qaydasına əməl olunmasına nəzarət etmək;
- Heyətin iş qrafiki, istirahət günləri və daxili-nizam intizam qaydasına əməl olunmasına nəzarət etmək;
- İşçi heyətinin seçimi, təlimləndirilməsi və motivasiyasında iştirak;
- Gigiyena və təhlükəsizlik qaydalarına uyğun olaraq ehtiyac yarandıqda mətbəx personalına dəstək olmaq;
- Nağd, nağdsız ödəmə əməliyyatlarının müvafiq prosedura əsasən aparılmasını təmin etmək.
İş şəraiti:
- İş qrafiki: 6 günlük dəyişkən iş qrafiki;
- İstirahət günü: həftədə 1 gün;
- Nahar şirkət tərəfindən verilir;
- AR Əmək Q. əsasən rəsmiləşdirilmə;
- Əmək haqqı : Müsahibə əsasında.
Tələblər
- Təhsil: Ali təhsil;
- İş təcrübəsi : Restoran sahəsində menecer/direktor vəzifəsində minumum 3 il iş təcrübəsi;
- Yüksək səviyyədə ünsiyyət qurabilmə və təşkilatçılıq qabiliyyət;
- İdarəçiliyində minumum 50 nəfərlik heyətin olması;
- Detallara diqqət etmək bacarığı;
- Əmək intizamına riayət etmək;
- Kollektivdə işləmək bacarığı;
Kompüter bilikləri:
- MS Office;
- Dil bilikləri: Rus dili və ya İngilis dili.