Boranı Restoranlar Şəbəkəsi
1800 - 2000 ₼
1086
Tam iş günü
Bakı, Azərbaycan
21/11/2025 - 21/12/2025

İş haqqında məlumat

  •  Restoranın fasiləsiz fəaliyyətinin təşkili;
  • Standartların tələblərinə riayət edilməsinə nəzarət; 
  • Müştərilərlə danışıqların aparılması;      
  • Məhsulların keyfiyyətinə, saxlanma şəraitinə və müddətinə nəzarət;
  • Restorandakı bütün mətbəx avadanlıqlarının təmizlik və gigiyena standartlarına uyğun olmasının təmin edilməsi;
  • Sifarişlərin qaydalara əsasən qəbulunu tənzimləmək və nəzarət etmək;  
  • Müştəri məmnuniyyətinin təmin olunması üçün tədbirlər görmək, daima yeniliklər edərək rəhbərliyə təkliflər vermək;
  • İşçi heyəti arasında daxili-nizam intizam qaydasına əməl olunmasına nəzarət etmək;
  • Heyətin iş qrafiki, istirahət günləri və daxili-nizam intizam qaydasına əməl olunmasına nəzarət etmək; 
  • İşçi heyətinin seçimi, təlimləndirilməsi və motivasiyasında iştirak;
  • Gigiyena və təhlükəsizlik qaydalarına uyğun olaraq ehtiyac yarandıqda mətbəx personalına dəstək olmaq;
  • Nağd, nağdsız ödəmə əməliyyatlarının müvafiq prosedura əsasən aparılmasını təmin etmək.

 İş şəraiti:

  • İş qrafiki: 6 günlük dəyişkən iş qrafiki;
  • İstirahət günü: həftədə 1 gün;
  • Nahar şirkət tərəfindən verilir;
  • AR Əmək Q. əsasən rəsmiləşdirilmə;
  • Əmək haqqı : Müsahibə əsasında.

Tələblər

  • Təhsil: Ali təhsil;
  • İş təcrübəsi : Restoran sahəsində menecer/direktor vəzifəsində minumum 3 il iş təcrübəsi;
  • Yüksək səviyyədə ünsiyyət qurabilmə və təşkilatçılıq qabiliyyət;
  • İdarəçiliyində minumum 50 nəfərlik heyətin olması;
  • Detallara diqqət etmək bacarığı;
  • Əmək intizamına riayət etmək;
  • Kollektivdə işləmək bacarığı;

Kompüter bilikləri:

  • MS Office;
  • Dil bilikləri: Rus dili və ya İngilis dili.

Oxşar vakansiyalar