Bakı,
Azərbaycan
20/11/2025
-
20/12/2025
İş haqqında məlumat
- Restoranın gündəlik fəaliyyətinə nəzarət etmək və iş prosesinin fasiləsiz davam etməsini təmin etmək;
- Personalın idarə olunması: iş qrafikinin tərtibi, onboarding, nəzarət, motivasiya və intizam;
- Müştərilərin qarşılanması, şikayət və müraciətlərin operativ həlli, yüksək səviyyədə servis standartlarının təmin olunması;
- Mətbəx və zal komandası arasında düzgün koordinasiyanı təmin etmək;
- Məhsulların və sifarişlərin keyfiyyətinə, həmçinin restoranın ümumi təmizliyinə nəzarət;
- Gündəlik satışların, kassa əməliyyatlarının və hesabatların aparılması;
- Anbar qalığının nəzarəti, sifarişlərin verilməsi və qəbulunda iştirak;
- Restoranın xidmət standartlarına riayət olunmasını təmin etmək;
- Marketinq kampaniyaları və aksiyaların icrasında iştirak;
- Problemli situasiyaların operativ həlli və iş prosesinin optimallaşdırılması.
Tələblər
- Restoran sahəsində menecer, administrator və ya supervayzer kimi ən azı 1–2 il təcrübə;
- Liderlik bacarığı, komanda idarəetmə təcrübəsi;
- Güclü ünsiyyət bacarıqları və müştəriyönümlü yanaşma;
- Stresə davamlılıq və operativ qərarvermə bacarığı;
- Kassa əməliyyatları, səviyyəli xidmət standartları və restoran proseslərini bilmə;
- Təmkinli, məsuliyyətli və təşkilatçı olmaq;
- Azərbaycan yaxşı səviyyədə bilmək (ingilis dili və ya rus dilli üstünlükdür).