Bakı,
Azərbaycan
09.04.25
-
09.05.25
İş haqqında məlumat
- Satışın və məhsuldarlığın maksimum artırılmasını təmin etmək;
- Qida təhlükəsizliyin qorunmasını təmin etmək;
- Xərclərin azalmasını təmin etmək;
- Marketinq aksiyalarını effektiv şəkildə tətbiq etmək və həyata keçirilməsini təmin etmək;
- Qonaqların məmnuniyyətini yüksək səviyyədə təmin etmək;
- Satışları və hazır məhsulu düzgün planlaşdırmaq;
- Restoran KPİ-larını hesablamaq;
- Restoranda məhsul və materialların sifarişini etmək;
- Komanda üzvlərinin effektiv şəkildə seçilməsi, işə götürülməsi, təlimi və inkişafını təmin etmək;
- Standartların təmin edilməsinə 100% nəzarət etmək;
- Restoran nəticələrini hesabat formasında gündəlik,həftəlik,aylıq təqdim etmək;
- Azərbaycan Respublikası Əmək Məcəlləsinə əsasən sənədləşmə;
- Növbəli 5 günlük iş rejimi;
- Müasir idarəetmə sistemi və mehriban kollektiv;
- Təlim keçmə və karyera artımı imkanları.
Tələblər
- 25-45 yaş arasında;
- Ali təhsilli olması;
- Azərbaycan dili üzrə mükəmməl biliklər;
- Restoran idarəetmə sahəsində 3 ildən az olmayaraq iş təcrübəsi (fast food sektoru təcrübə olanlara üstünlük verilir);
- Microsoft Office proqramları üzrə mükəmməl biliklər;
- Xərclərə nəzarət, hesabat və təhlil bacarığına malik olmaq;
- Ünsiyyətqurma və komandada işləmək bacarığı;
- Yüksək liderlik keyfiyyəti, komanda idarəetmə bacarığı;
- Güclü planlaşdırma bacarığına və strateji düşünmə qabiliyyətinə malik olmaq;
- Məsuliyyət, dəqiqlik və detallara fikir vermək qabiliyyəti;
- Karyera qurmaq istəyi.
Restoran inzibatçısı
Turizm