Boranı Restoranlar Şəbəkəsi
Ə/h razılaşma ilə
2978
Tam iş günü
Bakı, Azərbaycan
17.10.2025 11:52 - 17.11.2025 12:00

İş haqqında məlumat

  • Restoranın daxili qaydaları və standartları ilə vəzifəsini yerinə yetirmək;
  • ⁠Satın alınan məhsulların idarəsini etmək;
  • ⁠Restoranın sisteminə uyğun olaraq menyular hazırlamaq,planlamaq və tətbiq etmək;
  • ⁠Bölməsi ilə əlaqədar təmir ehtiyaclarının təsbiti və tətbiqi mövzusunda texniki xidmət və restoran meneceri ilə koordinasiya içərisində olmaq;
  • ⁠Həftəlik xərclərə nəzarət etmək;
  • ⁠Mətbəxdə istifadə olunan bütün avadanlıqların təmizlik,gigiyena və sanitariya qaydalarına əməl edilməsini təmin etmək;
  • ⁠Mətbəxdə əməl edilməsi lazım olan yanğın və ümumi təhlükəsizlik mövzularından heyətin məlumatı olmasını təmin etmək;
  • ⁠Məhsulların saxlanılmasında,hazırlığında və tərtibatında minumum israfı əsas götürmək;
  • ⁠Heyətin məlumatlılıq səviyyəsini izləmək,lazım görüldüyündə məlumat verərək yeni ştatlara işçi alınmasını tövsiyyə etmək;
  • ⁠Heyətin yeməklərinin ləzzətinə və xidmətinə nəzarət etmək; ⁠Heyətin iş proqramlarını hazırlamaq;
  • ⁠Restoranın hər an doluluq nisbətinə nəzarət edib hazırlığını bu istiqamətdə etmək;
  • ⁠Mətbəx anbarındakı məhsulları restoran standartlarına uyğun səviyyədə saxlanmasını təmin etmək.

İş şəraiti:

  • İş qrafiki: 6 günlük iş qrafiki;
  • İstirahət günü: həftədə 1 gün;
  • Nahar şirkət tərəfindən verilir;
  • ⁠AR Əmək Q.əsasən rəsmiləşdirmə;
  • ⁠Əmək haqqı-təcrübəyə görə müsahibə əsasında təyin olunacaq.

Uyğun namizədlər öz cvlərini “Şef Aşpaz” başlığı ilə qeyd olunan e-mail ünvanına göndərə bilərlər.

Tələblər

  • Avropa,Türk və Milli mətbəxi bilməli;
  • Şef Aşpaz kimi minumum 3 il iş təcrübəsi;
  • ⁠Yaş həddi:28-40;
  • ⁠Aşpazlıq üzrə sertifikatlarının olması;
  • ⁠Kollektivdə işləmək bacarığı.


Oxşar vakansiyalar