Boranı Restoranlar Şəbəkəsi
Ə/h razılaşma ilə
1071
Tam iş günü
Bakı, Azərbaycan
21/11/2025 - 21/12/2025

İş haqqında məlumat

  • Restoranın daxili qaydaları və standartları ilə vəzifəsini yerinə yetirmək;
  • Satın alınan məhsulların idarəsini etmək;
  • Restoranın sisteminə uyğun olaraq menyular hazırlamaq,planlamaq və tətbiq etmək;
  • ⁠Bölməsi ilə əlaqədar təmir ehtiyaclarının təsbiti və tətbiqi mövzusunda texniki xidmət və restoran meneceri ilə koordinasiya içərisində olmaq;
  • Həftəlik xərclərə nəzarət etmək;
  • Mətbəxdə istifadə olunan bütün avadanlıqların təmizlik,gigiyena və sanitariya qaydalarına əməl edilməsini təmin etmək;
  • Mətbəxdə əməl edilməsi lazım olan yanğın və ümumi təhlükəsizlik mövzularından heyətin məlumatı olmasını təmin etmək;
  • Məhsulların saxlanılmasında,hazırlığında və tərtibatında minumum israfı əsas götürmək;
  • Heyətin məlumatlılıq səviyyəsini izləmək,lazım görüldüyündə məlumat verərək yeni ştatlara işçi alınmasını tövsiyyə etmək;
  • Heyətin yeməklərinin ləzzətinə və xidmətinə nəzarət etmək;
  • Heyətin iş proqramlarını hazırlamaq;
  • Restoranın hər an doluluq nisbətinə nəzarət edib hazırlığını bu istiqamətdə etmək;
  • Mətbəx anbarındakı məhsulları restoran standartlarına uyğun səviyyədə saxlanmasını təmin etmək;

İş şəraiti:

  • İş qrafiki: 6 günlük iş qrafiki
  • İstirahət günü: həftədə 1 gün
  • Nahar şirkət tərəfindən verilir;
  • ⁠AR Əmək Q.əsasən rəsmiləşdirmə
  • Əmək haqqı:müsahibə əsasında

Tələblər

  • Avropa,Türk və Milli mətbəxi bilməli;
  • Şef Aşpaz kimi minumum 3 il iş təcrübəsi;
  • ⁠Yaş həddi:28-40;
  • Aşpazlıq üzrə sertifikatlarının olması;
  • Kollektivdə işləmək bacarığı.

Oxşar vakansiyalar