Bakı,
Azərbaycan
21/11/2025
-
21/12/2025
İş haqqında məlumat
- Restoranın daxili qaydaları və standartları ilə vəzifəsini yerinə yetirmək;
- Satın alınan məhsulların idarəsini etmək;
- Restoranın sisteminə uyğun olaraq menyular hazırlamaq,planlamaq və tətbiq etmək;
- Bölməsi ilə əlaqədar təmir ehtiyaclarının təsbiti və tətbiqi mövzusunda texniki xidmət və restoran meneceri ilə koordinasiya içərisində olmaq;
- Həftəlik xərclərə nəzarət etmək;
- Mətbəxdə istifadə olunan bütün avadanlıqların təmizlik,gigiyena və sanitariya qaydalarına əməl edilməsini təmin etmək;
- Mətbəxdə əməl edilməsi lazım olan yanğın və ümumi təhlükəsizlik mövzularından heyətin məlumatı olmasını təmin etmək;
- Məhsulların saxlanılmasında,hazırlığında və tərtibatında minumum israfı əsas götürmək;
- Heyətin məlumatlılıq səviyyəsini izləmək,lazım görüldüyündə məlumat verərək yeni ştatlara işçi alınmasını tövsiyyə etmək;
- Heyətin yeməklərinin ləzzətinə və xidmətinə nəzarət etmək;
- Heyətin iş proqramlarını hazırlamaq;
- Restoranın hər an doluluq nisbətinə nəzarət edib hazırlığını bu istiqamətdə etmək;
- Mətbəx anbarındakı məhsulları restoran standartlarına uyğun səviyyədə saxlanmasını təmin etmək;
İş şəraiti:
- İş qrafiki: 6 günlük iş qrafiki
- İstirahət günü: həftədə 1 gün
- Nahar şirkət tərəfindən verilir;
- AR Əmək Q.əsasən rəsmiləşdirmə
- Əmək haqqı:müsahibə əsasında
Tələblər
- Avropa,Türk və Milli mətbəxi bilməli;
- Şef Aşpaz kimi minumum 3 il iş təcrübəsi;
- Yaş həddi:28-40;
- Aşpazlıq üzrə sertifikatlarının olması;
- Kollektivdə işləmək bacarığı.