Bakı,
Azərbaycan
01.05.25
-
01.06.25
İş haqqında məlumat
- Bilgəh Amburan Mall “SİGNORA CUCİNA” Restoranı;
- Novbəli iş rejimi;
- Nahar və nəqliyyat ilə təmin olunacaq;
- Həftədə 1 dəfə istirahət veriləcək;
- Muxtəlif nov Steaklərin bişirilməsi və xususi tərzdə mustəriyə təqdim olunması;
- Steyk ucun lazim olan ətləri secmək;
- Kulinariya üzrə beynəlxalq diplomu və ya sertifikatları olmasına ustunluk veriləcək;
- Yuksək məsuliyyət hissiylə yeməklərin vaxtında hazır olmasını təmin etmək;
- Azərbaycan kulinariyasına yaxından bələd olmaq, aylıq yemək menyularını tərtib etmək.
Tələblər
- Ərzaq və qeyri-ərzaq məhsullarının düzgün istifadə və israfa yol vermədən ehtiyacları hesablama bacarığı;
- “İş şəraitində əməyin mühafizəsi, təhlükəsizlik texnikası qaydalarını bilmək;
- İaşə məhsullarının istehsal texnologiyasına bələd olmaq;
- Qida təhlükəsizliyi sahəsində müvafiq bilikləri olmalı;
- Hazırlanan yeməklərin keyfiyyətli və sağlam olmasını, onların tələb olunan gigiyenik standartlara cavab verməsini təmin etmək;
- Ərzaqların və hazırlanmış məhsulların saxlama müddətlərini və şərtlərini bilmək;
- Servis edilən bütün qidaların sağlıqlı, qida normalarına uyğun olamağına diqqət etmək;
- Təmizlik və gigiyena mövzusunda həssas olmaq, yeməkləri hazırlayarkən və servis edərkən təmizlik və gigiyena qaydalarına tam riayət etmək, iş yerində təmiz iş forması bone, əlcək və s istifaidə etmək;
- Mətbəxt təhlükəsizliyi yüksək, istifadəsi və təmizliyi asan endustial mətbəx avadanlığı qurulmuşdur. Endustrial mətbəxdə istehsalın təşkili texnolgiyasına bələd olmalı səmərəli işlədilməsini təmin etməli və təmizlinə xüsusi nəzarət etməlidir;
- Mətbəx və yeməkxanda təhlükəsizlik baxımından elektrik avadanlıqları, təbii qaz, su təsissatlarıyla uyğun qaydada işləyə bilmək.