Hayat Group MMC

Steyk üzrə şef

1000 - 1500 ₼
2699
Tam iş günü
Bakı, Azərbaycan
01.05.25 - 01.06.25

İş haqqında məlumat

  • Bilgəh Amburan Mall “SİGNORA CUCİNA” Restoranı;
  • Novbəli iş rejimi;
  • Nahar və nəqliyyat ilə təmin olunacaq;
  • Həftədə 1 dəfə istirahət veriləcək;
  • Muxtəlif nov Steaklərin bişirilməsi və xususi tərzdə mustəriyə təqdim olunması;
  • Steyk ucun lazim olan ətləri secmək;
  • Kulinariya üzrə beynəlxalq diplomu və ya sertifikatları olmasına ustunluk veriləcək;
  • Yuksək məsuliyyət hissiylə yeməklərin vaxtında hazır olmasını təmin etmək;
  • Azərbaycan kulinariyasına yaxından bələd olmaq, aylıq yemək menyularını tərtib etmək.

Tələblər

  • Ərzaq və qeyri-ərzaq məhsullarının düzgün istifadə və israfa yol vermədən ehtiyacları hesablama bacarığı;
  • “İş şəraitində əməyin mühafizəsi, təhlükəsizlik texnikası qaydalarını bilmək;
  • İaşə məhsullarının istehsal texnologiyasına bələd olmaq;
  • Qida təhlükəsizliyi sahəsində müvafiq bilikləri olmalı;
  • Hazırlanan yeməklərin keyfiyyətli və sağlam olmasını, onların tələb olunan gigiyenik standartlara cavab verməsini təmin etmək;
  • Ərzaqların və hazırlanmış məhsulların saxlama müddətlərini və şərtlərini bilmək;
  • Servis edilən bütün qidaların sağlıqlı, qida normalarına uyğun olamağına diqqət etmək;
  • Təmizlik və gigiyena mövzusunda həssas olmaq, yeməkləri hazırlayarkən və servis edərkən təmizlik və gigiyena qaydalarına tam riayət etmək, iş yerində təmiz iş forması bone, əlcək və s istifaidə etmək;
  • Mətbəxt təhlükəsizliyi yüksək, istifadəsi və təmizliyi asan endustial mətbəx avadanlığı qurulmuşdur. Endustrial mətbəxdə istehsalın təşkili texnolgiyasına bələd olmalı səmərəli işlədilməsini təmin etməli və təmizlinə xüsusi nəzarət etməlidir;
  • Mətbəx və yeməkxanda təhlükəsizlik baxımından elektrik avadanlıqları, təbii qaz, su təsissatlarıyla uyğun qaydada işləyə bilmək.