Bakı,
Azərbaycan
15.05.2025 14:45
-
15.06.2025 12:00
İş haqqında məlumat
- Restoranın gündəlik əməliyyatlarını effektiv şəkildə idarə etmək və nəzarət etmək
- Komandanın motivasiyasını artırmaq və yüksək xidmət standartlarını təmin etmək
- Menyu təkliflərinin inkişafı və müştəri tələblərinə uyğunlaşdırılması
- Büdcə idarəçiliyi və maliyyə nəticələrinin izlənməsi
- Yüksək keyfiyyətli müştəri xidməti və müştəri məmnuniyyətinin artırılması
- F&B əməliyyatları üzrə strateji planların hazırlanması və icrası
- Resursların düzgün istifadəsi və səmərəliliyinin artırılması
- Restoran işçilərinin təlimi və inkişafı
- Qida və içki təminatının keyfiyyətinə nəzarət etmək
Tələblər
- F&B otel və restoran sahəsi üzrə minimum 15 illik təcrübə
- 5 ulduzlu otel mühitində ən azı 5 illik restoran menecerliyi təcrübəsi
- Beynəlxalq otel təcrübəsi üstünlük təşkil edir
- Azərbaycan dilində sərbəst, ingilis dilində isə yüksək səviyyədə danışıq bacarığı (mütləq) və rus dili üstünlük təşkil edir
- Beynəlxalq təcrübə üstünlük təşkil edir