Bakı,
Azərbaycan
09.04.25
-
09.05.25
İş haqqında məlumat
- Satış, gəlirlər və məhsuldarlığın maksimum artırılmasını təmin etmək;
- Qida təhlükəsizliyin qorunmasının təmin edilməsinə nəzarət etmək;
- Xərclərin azalmasını təmin etmək;
- Maliyyə göstəricilərinə nail olmaq üçün restoranda məqsədləri təyin etmək;
- Restoranın fasiləsiz və səmərəli işini təmin etmək məqsədilə bütün proseslərinin işlək vəziyyətdə olmasına nəzarət etmək;
- Müəyyən olunan məqsədlə əlaqədar restoran menecment heyətinin işini qiymətləndirmək;
- Qonaqların məmnuniyyətini yüksək səviyyədə təmin etməsinə nəzarət etmək;
- Satışları düzgün planlaşdırmaq və aylıq planının nail olmasına nəzarət etmək;
- Restoran KPİ-larını hesablamaq;
- Standartların təmin edilməsinə 100% nəzarət etmək;
- Komanda üzvlərinin effektiv şəkildə seçilməsi, işə götürülməsi, təlimi və inkişafını təmin etmək;
- Şirkətdə tətbiq edilən alətlərdən istifadə edərək kadr planlarını tərtib etmək və kadr rezervi təmin etmək;
- Komandanın effektiv seçimi, adaptasiyanı, oriyentasiyanı, təlimi,inkişafını və işinin qiymətləndirilməsini təmin etmək;
- Restoran nəticələrini hesabat formasında gündəlik,həftəlik,aylıq təqdim etmək;
- Azərbaycan Respublikası Əmək Məcəlləsinə əsasən sənədləşmə;
- Növbəli 5 günlük iş rejimi;
- Müasir idarəetmə sistemi və mehriban kollektiv;
- Təlim keçmə və karyera artımı imkanları.
Tələblər
- 25-45 yaş arasında;
- Ali təhsilli olması;
- Səlis azərbaycan dili bilikləri, rus dili- arzuolunandır;
- Restoran idarəetmə sahəsində 4 ildən az olmayaraq iş təcrübəsi (fast food sektoru təcrübə olanlara üstünlük verilir);
- Microsoft Office proqramları üzrə mükəmməl biliklər;
- Xərclərə nəzarət, hesabat və təhlil bacarığına malik olmaq;
- Yüksək liderlik keyfiyyəti, komanda idarəetmə bacarığı;
- Güclü planlaşdırma bacarığına və strateji düşünmə qabiliyyətinə malik olmaq;
- Məsuliyyət, dəqiqlik və karyera qurmaq istəyi.