Bakı,
Azərbaycan
29.05.2025 09:45
-
29.06.2025 12:00
İş haqqında məlumat
- Tabe olduğu departamentin gəlirini artırmaq və qarşıya qoyulan büdcə gözləntilərindən daha artığını əldə etmək üçün departamentin gündəlik funksiyalarına nəzarət etmək;
- Möhtəşəm mətbəx yeməkləri təqdim etmələri üçün kulinariya komandasını seçmək, təlimləndirmək, inkişaf etdirmək və istiqamətləndirmək;
- İsrafçılığın qarşısını almaq məqsədilə sifarişlərə, istehsalata, porsiyaların bölgüsünə dəqiq nəzarət etmək;
- Təşkilatçılıq, təlim, istiqmətləndirmə və nəzarət tətbiq etməklə, bölmənin məhsuldar iş nümayiş etdirməsinə dəstək olmaq;
- Dəqiq reseptlər və porsiya bölgüsününü yaratmaq, həyata keçirmək və yoxlamaq;
- Restoranlar üçün menyular yaratmaq və birbaşa rəhbərə təsdiq üçün təqdim etmək;
- Ərzaqların hazırlanmasında saxlanılmasında ən yüksək tələblərə cavab verilməsini, keyfiyyəti təmin etmək;
- Şöbə üçün müvafiq ərzaq və avadanlıqları sifariş etmək;
- İsrafçılığı minimuma endirmək və büdcələnmiş qida qiymətləri hədəflərində nəticəni əldə etmək üçün yüksək nəzarət həyata keçirtmək;
- Şöbənin işinin mükəmməlləşdirilməsi üçün daima təkliflər etmək;
- Ləvazimatlardan səmərəli şəkildə istifadəsinə riayət etmək;
- Vaxtı düzgün idarə etmək və verilən tapşırıqları vaxtında tamamlamaq.
Tələblər
- Peşəkar mətbəxdə təcrübə;
- Son dərəcə məsuliyyətli olmaq;
- Kollektiv daxili münasibətlərdə sakit və təmkinli qalmaq şərtilə dəyişən mühit çərçivəsində çoxsaylı tapşırıqları icra edə bilmək qabiliyyətinə malik olmaq;
- HACCP (Təhlükələrin Analizi və Kritik Nəzarət Nöqtələri) standartları və qaydalarına riayət etmək.