Fairmont Baku

Aşpaz (Sous Chef)

Fairmont Baku
Ə/h razılaşma ilə
1340
Tam iş günü
Bakı, Azərbaycan
29.05.2025 09:45 - 29.06.2025 12:00

İş haqqında məlumat

  • Tabe olduğu departamentin gəlirini artırmaq və qarşıya qoyulan büdcə gözləntilərindən daha artığını əldə etmək üçün departamentin gündəlik funksiyalarına nəzarət etmək;
  • Möhtəşəm mətbəx yeməkləri təqdim etmələri üçün kulinariya komandasını seçmək, təlimləndirmək, inkişaf etdirmək və istiqamətləndirmək;
  • İsrafçılığın qarşısını almaq məqsədilə sifarişlərə, istehsalata, porsiyaların bölgüsünə dəqiq nəzarət etmək;
  • Təşkilatçılıq, təlim, istiqmətləndirmə və nəzarət tətbiq etməklə, bölmənin məhsuldar iş nümayiş etdirməsinə dəstək olmaq;
  • Dəqiq reseptlər və porsiya bölgüsününü yaratmaq, həyata keçirmək və yoxlamaq;
  • Restoranlar üçün menyular yaratmaq və birbaşa rəhbərə təsdiq üçün təqdim etmək;
  • Ərzaqların hazırlanmasında saxlanılmasında ən yüksək tələblərə cavab verilməsini, keyfiyyəti təmin etmək;
  • Şöbə üçün müvafiq ərzaq və avadanlıqları sifariş etmək;
  • İsrafçılığı minimuma endirmək və büdcələnmiş qida qiymətləri hədəflərində nəticəni əldə etmək üçün yüksək nəzarət həyata keçirtmək;
  • Şöbənin işinin mükəmməlləşdirilməsi üçün daima təkliflər etmək;
  • Ləvazimatlardan səmərəli şəkildə istifadəsinə riayət etmək;
  • Vaxtı düzgün idarə etmək və verilən tapşırıqları vaxtında tamamlamaq.

Tələblər

  • Peşəkar mətbəxdə təcrübə;
  • Son dərəcə məsuliyyətli olmaq;
  • Kollektiv daxili münasibətlərdə sakit və təmkinli qalmaq şərtilə dəyişən mühit çərçivəsində çoxsaylı tapşırıqları icra edə bilmək qabiliyyətinə malik olmaq;
  • HACCP (Təhlükələrin Analizi və Kritik Nəzarət Nöqtələri) standartları və qaydalarına riayət etmək.


Oxşar vakansiyalar